Ademsessie

De adem is onze eerste levensbehoefte en speelt een grote rol met betrekking tot het afvoeren van afvalstoffen in ons lichaam. Met onze ademhaling kunnen we een directe verbinding maken met onszelf, ons lichaam en ons onderbewuste. Op veel uiteenlopende momenten zetten we onze ademhaling vast. Bijvoorbeeld als we een emotie willen tegenhouden of wanneer we angstig zijn. Hier in het westen gebruiken we maar dertig procent van onze ademcapaciteit.

Transformational Breath is een ademmethode waarbij je wordt uitgenodigd om je adempatroon te openen, te verbinden en te ontspannen en heeft als visie dat een verandering in je adempatroon ook een verandering teweeg zal brengen in je dagelijks leven. Tijdens een ademsessie kunnen oude emoties en overtuigingen naar boven komen om te transformeren en opnieuw te integreren in je lichaam zodat je hierin meer ruimte kunt ervaren.

Tijdens een ademsessie zul je onder begeleiding ongeveer 30 minuten actief, verbonden ademen. Vervolgens is er een ontspanningsgedeelte waarbij er tijd is voor de integratie van dat wat er naar boven is gekomen.

Ademsessie_1920
Ademsessie_1920_2
Ademsessie-banner